De meest relaxte manier van pakjes sturen

Paxi: een pakje van je hart

Ken je dat: je moet eigenlijk dringend een bestelling versturen, maar hebt het druk met je winkel en je klanten? Met de Paxi-app bespaar je heel wat tijd, moeite en kosten. Meld gewoon waar je pakje naartoe moet en laat het direct oppikken door iemand die toch die kant uitgaat. 

Superhandig, zonder gedoe, speciale verpakkingen, etiketten of wachttijden.

Waarom Paxi

De bezorger verdient een centje bij en de verzender geniet van een soepele, persoonlijke service tegen een vriendenprijs.

De bezorger verdient een centje bij en de verzender geniet van een soepele, persoonlijke service tegen een vriendenprijs.

Snel een boeketje naar je oma sturen? Een boodschappen- of thuisleveringsdienst opzetten? Tot en met verkoop via internet: alles kan met Paxi!

Pakjesbezorgers laten hun verplaatsingen dubbel renderen. Dat haalt de ecologische voetafdruk omlaag. Paxi werkt ook te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Zo wordt het fileleed voor iedereen verzacht.

Paxi geeft je controle. Je vermeldt simpelweg wanneer jij precies wil dat je pakje wordt opgehaald. En ook wanneer het juist moet worden afgeleverd. Gedaan met gemiste leveringen.

Heb jij in al die drukte nog tijd om een pakje naar het postkantoor te brengen? Post het via Paxi en de rest gaat vanzelf. Exact volgens jouw instructies. En snel.

Heb je interesse om als particulier of als professional pakjes te bezorgen voor Paxi?

Download de app op je smartphone. Zo weet je altijd of iemand een pakje wil verzenden.
Lees nog even onze spelregels en je bent helemaal klaar om je eerste pakjes te bezorgen.

Meest gestelde vragen

Betaling: Om zendingen te doen via de Paxi-applicatie is het nodig om een credit card in te geven (VISA, MasterCard). Nadien gebeurt de betaling automatisch en enkel van zodra een bezorger jouw zending weldegelijk is komen ophalen om af te leveren. Ons systeem krijgt de bevestiging via de ‘pick up’-code en dan gebeurt de betaling.

Facturatie: Nadat een bezorger jouw betreffende zending heeft afgeleverd, krijgt u hiervan bevestiging via mail. In de mails zal u bijgevolg twee documenten terugvinden: enerzijds de factuur van Hubert NV – de vennootschap achter Paxi – en anderzijds een expense note of factuur voor de prestaties van de bezorger (afhankelijk of deze een particulier is of een professioneel). Het bedrag van beide documenten vormt de som van de totale vergoeding die je betaalt voor de verzending.

De vergoeding is afhankelijk van de omvang en het gewicht enerzijds en van de afstand van het af te leggen traject voor de bezorger anderzijds. Dit maakt dat er drie tarieven zijn. Deze zijn te bezichtigen op startpagina van onze website.

Een groot aantal zendingen één voor één op de applicatie plaatsen ter verzending kan ietwat tijdrovend zijn… Daarom zijn wij met een oplossing gekomen! Door onze excel-template volledig in te vullen en tijdig te mailen naar ons, kunnen wij deze met één enkele klik allemaal opladen in de applicatie op zoek naar bezorgers en uiteraard gelinkt aan jullie persoonlijke Paxi-account.