Verdien extra met Paxi

Ben je als particulier sowieso elke dag onderweg met wagen, trein, … of fiets? Of breng je als professional boodschappen rond voor winkeliers, take-away voor restaurants of ben je taxichauffeur of koerier? Installeer dan snel de Paxi-app en neem onze pakjes mee op jouw traject. Zo verdien je iets extra in een vingerklik!

Makkelijk verdiend

Je haalt meer uit je verplaatsingen door onderweg één of meerdere pakjes af te leveren.

Snel verdiend

Via de app kan je direct opdrachten aanvaarden en word je onmiddellijk betaald.

Slim verdiend

Je optimaliseert je rit en vermindert tegelijk de druk op het milieu en de files.

Slimme ondernemingszin

Zowel als particulier of als professional kan je met Paxi geld verdienen. Breng bijvoorbeeld boodschappen rond voor winkeliers. Of take-away voor restauranthouders. Ben je taxichauffeur of koerier? Optimaliseer dan je ronde met Paxi.

Paxi_testimonial_2_light_01_LR_vierkant
Hands gift wrapping a small present

Ben je constant op de baan?
Met Paxi laat je je verplaatsingen dubbel renderen!

Paxi brengt particulieren, zelfstandigen en bedrijven die pakjes willen verzenden via een handige, veilige app in contact met een community van zowel particulieren als professionele pakjesbezorgers, zoals jij!

Via de eenvoudige Paxi-app posten verzenders hun pakje en het traject.
Moet jij toevallig die richting uit …
Dan accepteer je in één klik de aanvraag, pik je het pakje op en lever je het af op de afgesproken tijd en plaats voor de afgesproken prijs.

Van elke stap stuurt Paxi automatisch seintjes naar de verzender, de bestemmeling en naar jou als bezorger. Via de pick-up- en deliverycode zijn verzender en ontvanger er zeker van dat hun verzending veilig en vlot verloopt, en weet jij dat je correct en direct betaald wordt.

En da’s nog niet alles: doordat jij je verplaatsingen dubbel laat renderen sturen we samen minder extra wagens de baan op. Dat is niet alleen goed voor de files, maar ook voor het milieu.

Meest gestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de zending die de verzender doet en de afstand dat er afgelegd moet worden. Per volledig afgehandelde bezorging krijg je als koerier dus één van de volgende bedragen: €5,94 – €6,69 – €10,04.

Beide codes moeten respectievelijk ingegeven worden op het moment van het ophalen van de zending (pick up) en anderzijds op het moment van de levering (delivery). De ‘pick up’-code krijg je met andere woorden via de verzender en de ‘delivery’-code van de ontvanger. 

Het is echter mogelijk dat de ontvanger niet op de hoogte is (bv. bij een verrassing) en jou de tweede code dus niet kan geven. Op dat moment kan je eenvoudigweg terug contact opnemen met de verzender die deze code ook kan geven. In het uiterste geval, kunnen wij de nodige code uit ons systeem halen om u te overhandigen.

Het proces van de uitbetaling voor bezorgingen wordt steeds in gang gezet van zodra je een zending volledig hebt afgerond, d.w.z. van zodra je voor de betreffende zending de ‘delivery’-code hebt ingegeven in de applicatie. De daadwerkelijke betaling kan enkele dagen in beslag nemen, maar via de onkostennota die wij voor jou opmaken en doorsturen, heb je wel steeds een bewijs van de bedragen die u zou moeten ontvangen. Die onkostennota kan je terugvinden via jouw mailbox of via ‘DELIVER’ > ‘FINANCE’ in de applicatie zelf.

Hubert NV – de vennootschap achter Paxi – maakt de facturen of expense notes automatisch op op naam van en voor rekening van de bezorger. Bij een professionele bezorger met een apart factuurnummer zodat deze buiten de normale nummering valt.

Heb je interesse om als particulier of als professional pakjes te bezorgen voor Paxi?

Download de app op je smartphone. Zo weet je altijd of iemand een pakje wil verzenden.
Lees nog even onze spelregels en je bent helemaal klaar om je eerste pakjes te bezorgen.