Verdien extra met Paxi

Ben je als particulier sowieso elke dag onderweg met wagen, trein, … of fiets? Of breng je als professional boodschappen rond voor winkeliers, take-away voor restaurants of ben je taxichauffeur of koerier? Installeer dan snel de Paxi-app en neem onze pakjes mee op jouw traject. Zo verdien je iets extra in een vingerklik!

Makkelijk verdiend

Je haalt meer uit je verplaatsingen door onderweg één of meerdere pakjes af te leveren.

Snel verdiend

Via de app kan je direct opdrachten aanvaarden en word je onmiddellijk betaald.

Slim verdiend

Je optimaliseert je rit en vermindert tegelijk de druk op het milieu en de files.

Slimme ondernemingszin

Zowel als particulier of als professional kan je met Paxi geld verdienen. Breng bijvoorbeeld boodschappen rond voor winkeliers. Of take-away voor restauranthouders. Ben je taxichauffeur of koerier? Optimaliseer dan je ronde met Paxi.

Ben je constant op de baan?
Met Paxi laat je je verplaatsingen dubbel renderen!

Paxi brengt particulieren, zelfstandigen en bedrijven die pakjes willen verzenden via een handige, veilige app in contact met een community van zowel particulieren als professionele pakjesbezorgers, zoals jij!

Via de eenvoudige Paxi-app posten verzenders hun pakje en het traject.
Moet jij toevallig die richting uit …
Dan accepteer je in één klik de aanvraag, pik je het pakje op en lever je het af op de afgesproken tijd en plaats voor de afgesproken prijs.

Van elke stap stuurt Paxi automatisch seintjes naar de verzender, de bestemmeling en naar jou als bezorger. Via de pick-up- en deliverycode zijn verzender en ontvanger er zeker van dat hun verzending veilig en vlot verloopt, en weet jij dat je correct en direct betaald wordt.

En da’s nog niet alles: doordat jij je verplaatsingen dubbel laat renderen sturen we samen minder extra wagens de baan op. Dat is niet alleen goed voor de files, maar ook voor het milieu.

Heb je interesse om als particulier of als professional pakjes te bezorgen voor Paxi?
Download de app op je smartphone. Zo weet je altijd of iemand een pakje wil verzenden. Lees nog even onze spelregels en je bent helemaal klaar om je eerste pakjes te bezorgen.

ios-iconandroid-icon